Piure de mazare cu sos

de Dea_Dea in Curcan, 13 Noi 2013 | 5665 vizualizari

 

Ceva mai deosebit!

 

INGREDIENTE

  • SOSUL DE CARNE
  • 300 gr carne de curcan
  • 500 ml apa
  • sare
  • piper
  • praf de chilli
  • 1 lingura pasta de rosii
  • PIURE DE MAZARE
  • 300 gr mazare din conserva
  • sare
  • piper
  • ghimbir
  • ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de mazare cu sos:

Sosul de carne:

Carnea se spala se taie cubulete si se pune la fiert cu apa , pana scade la jumatate.Se adauga pasta de rosii, sare, piper, praf de chilly si se lasa la fiert pana scade.

Piure de mazare:

Se elimina apa de pe mazare si se pune la fiert in alta apa. Se fierbe pana se inmoaie.Se scurge de apa si se condimenteaza asa fierbinte, cu sare, piper si ghimbir.

Se paseaza cu blenderul si daca este prea tare se adauga ulei de masline.

 

 

TIPS-URI

1

Se poate face si cu carne de pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de mazare cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]