Pizza

de madi_marin in Pizza, 12 Aug 2010 | 4407 vizualizari

COMENTARII (17)

rivka 1

12.08.2010, 20:55

maine fac si eu pizza.

Laly 1

12.08.2010, 21:58

vreu si eu o feliuta

epurasha2bb 1

12.08.2010, 22:25

sa sti ca si pe minem-ai convinsa sa fac maine pizza ! 5 f

Teo 1

12.08.2010, 23:04

Madi, bine ca te-ai gandit la o reteta mai simpla , uite,vezi, ai convins mai multe persoane, deci si pe mine !

lilik 1

13.08.2010, 00:09

mama ce bine arata,park ii simt mirosul de aici....5f...si o bucatik micuta k tare mai sunt pofticioasa

nadina73 1

13.08.2010, 00:21

ce bine arata 5fsi veau o feliuta

mena29 1

13.08.2010, 08:34

Dupa ciorbita merge si o feliuta de pizza

madi_marin 1

13.08.2010, 09:02

fetele.....spor la treaba.....

madi_marin 1

13.08.2010, 09:03

doua feliute mai am....va rog sa serviti....va intelegeti voi....

Rocsi 1

13.08.2010, 11:12

la cata ai facut sigur mai gasesc si eu un coltisor

madi_marin 1

13.08.2010, 14:11

rocsi....s-a papat toata.... dar cand mai fac te chem prima sa o degusti, ok?

Sylvia 1

13.08.2010, 20:30

Super ti-a iesit, 5 furculite si aici !!!

madi_marin 1

13.08.2010, 20:41

Sylvia.....multumesc....

Corinuta 1

14.08.2010, 00:38

pizza! yamiii

vik 1

14.08.2010, 01:01

Am cautat pe net la disperare reteta de aluat de pizza gustos.
Am incercat nenumarate retete si m-am oprit la una anume.
Faina este cu 13% proteine,( gluten) si se numeste " faina de forta", ceea ce in Romania, imi aduc aminte, mama o numea" 3 nulas"( are 000marcat pe eticheta).

La 1 kg de faina pun 25 grame de drojdie iarna si 15 grame vara, 510 ml apa minerala , 12 linguri de ulei de masline extra virgin si 3 lingurite cu varf de sare marina.

Framant , portionez aluatul taindu-l cu un cutit ( nu e indicat sa se rupa aluatul de pizza) in general 225-250 grame aluat/ pizza, dau forma sferica aluatului si le asez pe o tava la distanta mare una de alta , acoperite cu folie de plastic.
Le las la dospit in frigider, 10-.12 ore.
Le congelez dospite si le dezcongelez inainte de a le utiliza, ungand tava si aluatul cu putin ulei de masline inainte de a adauga ingredientele.

madi_marin 1

14.08.2010, 07:43

vik....e bine de retinut si reteta ta de blat. si treaba cu congelatul imi place, e mai la indemana sa scoti un aluat gata preparat, desi nici de facut pe loc nu e greu..... si eu am incercat multe retete de blat pana sa gasesc una care sa imi placa....

Ubulika 1

16.08.2010, 10:47

miamyyyyyyyyy ce bine arataaa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu prosciutto crudo