Pizza cu branza,ardei si porumb

de antohecristina in Pizza, 11 Oct 2013 | 2775 vizualizari

 

O pizza usoara,gustoasa si savuroasa.

 

INGREDIENTE

  • 2 cesti faina
  • 30 g drojdie de bere
  • 1 ceasca apa calda
  • 2 lingurite rase de sare
  • 1 lingurita rasa de zahar
  • 4 linguri ulei
  • 2 linguri mustar Univer
  • 2 linguri ketchup Univer
  • 1 conserva porumb
  • 1 ardei rosu
  • 200 g mozzarella rasa
  • oregano,busuioc
  • cateva masline verzi taiate rondele
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu branza,ardei si porumb:

Se dizolva drojdia de bere in apa si se amesteca cu o ceasca jumate de faina.Se lasa drojdia sa creasca,dupa care intr-un lighenas se pune restul de faina,drojdia crescuta,sarea si zaharul si se framanta bine.Se asaza aluatul in lighean, se unge deasupra cu ulei si se lasa acoperit la cald sa creasca. Se framanta din nou si se intinde pe tava tapetata cu ulei, astfel incat marginile sa urce pe peretii formei 2cm. Se unge suprafata aluatului cu mustarul amestecat cu ketchup si mirodenii.Se presara uniform mozzarella data pe razatoare,ardeiul,boabele de porumb,maslinele si se stropeste cu ulei.Se coace in cuptorul incins 15 min.Se micsoreaza focul si se mai lasa cam 10 min.Se poate decora cu ketchup Univer cand se serveste.Pofta buna!

TIPS-URI

1

Topping-urile fierbinti pe aluatul de pizza strica aluatul.

2

O pizza cu mai multe ingrediente se va coace mai greu

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu branza,ardei si porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza taraneasca