Pizza cu ton

de -Licurici- in Pizza, 11 Aug 2016 | 2975 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
300g faina cernuta; 130ml apa calduta; 25g drojdie; 2 linguri ulei de masline; o jumatate de lingurita de zahar; sare.
  • Pentru topping:
150g cascaval ras; Conserva ton bucati; 3 buc inimi anghinare; masline; ardei la corcan; porumb dulce; ketchup.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ton:

Drojdia se amesteca cu zaharul, sarea si apa calduta, apoi se adauga peste faina cernuta si se framanta.

Se acopera bolul cu un prosop si se lasa sa creasca.

Cand a crescut, aluatul se imparte in doua.

Se intinde aluatul pe rotund si se pune intr-o tava de tarta/pizza cu hartie de copt.

Se pune ketchup, cascaval ras, bucatile de ton, maslinele fara samburi, prorumbul, anghinarele taiate in 4, ardeiul taiat feliute, apoi cascaval ras.

La fel se procedeaza si cu al doilea aluat.

Se baga la cuptor pentru 20-25min.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mirela0911 1

14.08.2016, 10:12

Ce-mi place!

elucubratiiculinare 1

15.08.2016, 08:53

yammy

mihaelar63 1

01.09.2016, 12:16

Placeee !!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu oreo

de Rocsi 9

pe 24.02 la 20:26

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

pe 24.02 la 11:51

Plăcintă cu brânză, ceapă verde și mărar - Rapidă și delicioasă

pe 24.02 la 10:32

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornuri de brutar umplute