Aluatul l-am facut la masina de paine, iar ingredietele au fost puse in cuva masinii in ordina scrisa la ingrediente. Dupa framantare, am scos aluatul, l-am intins pe hartie de copt dandaui o forma rotunda apoi l-am pus in tava rotunda de pizza.
Pentru umplutura: am spalat legumele, am taiat ardeiul iute, ardeii grasi, rosiile in cubulete mici. Ceapa verde in rondele subtiri, iar vanata cu tot cu coaja, am taiat-o in felii. Am pudrat feliile de vanat cu sare si le-am lasat intr-o strecuratoare pentru 10 minute. Le-am trecut pe sub jet de apa apoi le-am uscat cu prosoape de hartie. Le-am stropit cu putin ulei de masline si le-am prajit pe ambele parti intr-o tigaie gril. Am amestecat legumele taiate cubulete, am adaugat sare, piper si putin ulei infuzat cu busuioc. Am amestecat legumele si le-am pus pe blatul de pizza. Peste legume am pus feliile de vanata, am taiat cateva cubulete de branza Camembert si le-am pus deasupra, am mai stropit pizza cu ulei infuzat cu busuioc si am lasat-o in cuptorul caldut pentru 5-10 minute. Am copt pizza la 180 grade pentru 15 minute. Am servit-o calda cu sos de iaurt, usturoi si menta. Sa va fie de folos!!
1
pentru un aluat subtire si crocant nu lasati pizza la dospit, o coaceti imediat la 200 grade pentru 10 minute
2
daca nu se foloseste branza, este cu succes o pizza de post