Pizza Margherita

de diana_k in Pizza, 8 Oct 2013 | 3415 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat
  • 500g faina
  • 300 ml apa calduta
  • 1 cub de drojdie
  • 1 lingura sare
  • 1 linguri zahar
  • 3 linguri de ulei de masline
  • topping
  • pasta de rosii
  • busuioc uscat
  • salam uscat
  • ceapa verde
  • mozarrella
  • masline
  • rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Margherita:

In apa calduta cu zahar se dizolva drojdia si se presara putina faina. Se lasa la crescut 10 minute. Faina cernuta se pune intr-un vas, se adauga sarea intr-o parte si se face groapa in mijloc, se toarna drojdia si uleiul, se amesteca si se framanta un aluat elastic si care nu mai lipeste. Se lasa la crescut o ora.

Se intinde aluatul in tava unsa cu ulei, se unge cu pasta de rosii si se presara busuiocul. Se pune salamul, maslinele, ceapa verde, rosiile taiate felii si mozarrella.

Se coace la 180 de grade, timp de aproximativ 20-25 de minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Margherita" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

Alina26 1

09.10.2013, 11:47

simpla si buna!!!

Bunica 1

09.10.2013, 15:51

Buna Margherita!I-a placut si reginei Angliei

Rahela Velicu 1

20.06.2021, 23:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu prosciutto crudo, rucola si parmezan