Pizza surpriza (impaturata)

de adinaciosescu in Pizza, 2 Aug 2011 | 8644 vizualizari

 

Este o altfel de pizza, de care ai mei sunt intodeauna incantati indiferent de ce contine.Intotdeauna este o surpriza ...

 

INGREDIENTE

Blatul

  • 500 grame faina
  • 25 grame drojdie instant dr.Oetker
  • 250 ml.apa calduta
  • 1lingurita de sare
  • 3 linguri de ulei de masline

Umplutura

  • ceea ce gasesti prin gradina,piata sau frigider

eu in cazul de fata am folosit:

  • ceapa alba si rosie
  • ardei gras 
  • ardei kapia
  • ciuperci
  • porumb dulce
  • carnati usor prajiti
  • sunca de casa taiata fin
  • rosii chery
  • verdeata din abundenta
  • branza telemea
  • condimente dupa gust
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza surpriza (impaturata):

Compozitia:tai legumele bucati,prajesti carnatul,adaugi verdeata tocata marunt,adaugi sunca ,ciupercile si tot ce mai vrei(masline,cascaval,salam...etc)

Blatul:amesteci faina cu drojdia,sarea si apa calduta si framanti pret de 10-15 minute,pana nu se mai lipeste de degete.Lasi aluatul la dospit la loc ferit de curenti pret de 30 minute,pana isi dubleaza volumul.

Mai framanti putin,faci bile de aluat,cat vrei tu de mari,le intinzi ,pui cu lingura compozitie,indoi aluatul acoperind compozitia si presezi cu furculita marginile ca sa nu se desfaca.Ungi cu ulei de masline sau cu ou batut(ceea ce am si facut de asta data),razalesti telemea sau cascaval deasupra si dai la cuptor la foc moderat,pana se auresc bine.

TIPS-URI

1

poti folosi la blat ulei de floarea soarelui 

2

poti sa o faci de post,adica doar cu legume

3

mie mi-au iesit 15 bucati potrivite,asta depinde si de faina care o folosesti.Eu folosesc faina de Carani-Timisoara care e excelenta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza surpriza (impaturata)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]