Pizzete

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 9 Dec 2011 | 8394 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 50 g drojdie
  • 5 linguri ulei
  • 300 ml lapte
  • sare
  • zahar

UMPLUTURA

  • ketchup dulce
  • ciuperci
  • 100 g cascaval
  • sunca presata
  • masline fara sambure
  • oregano
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizzete:

Drojdia se dizolva in lapte caldut, impreuna cu o lingurita de zahar.

Se amesteca laptele cu faina,sare si se framanta.

La sfarsit adaugam uleiul si framantam inca 5 minute.

Se lasa la dospit cca 30 minute.

In timp ce aluatul dospeste se pregateste umplutura.

Am pus ciupercile si sunca in robot si le-am tocat foarte marunt.

Maslinele le-am taiat cu cutitul.

Cascavalul l-am dat pe razatoare.

Am amestecat sunca,ciupercile,cascavalul,oregano si maslinele.

Am impartit aluatul in patru bucati.Am intins o foaie cat se poate de subtire.

Am uns foaia cu ketchup si am presarat deasupra ingredientele.

Am rulat foaia si am taiat cu cutitul feli de cca 2 cm.

Se aseaza intr-o tava in care am pus hartie de copt si se lasa la copt pentru 15 minute.

Se scot din cuptor si se ung cu ou si se dau iar la cuptor pentru 20-25 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizzete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

kamy 1

15.12.2011, 18:23

ce-mi plac

ximena 1

15.12.2011, 20:44

incerc sa le fac si eu maine.sper sa-mi iasa!

Bya Ralu 1

05.02.2012, 15:24

hmmm ce bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]