Placinta aperitiv

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 1 Iun 2013 | 7790 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g branza proaspata
  • 200 g cas sarat
  • 400 ml smantana
  • 10 oua
  • un dovlecel
  • un ardei iute
  • 1 legatura de marar
  • 1 ardei capia rosu
  • 4-5 fire de ceapa verde
  • o bucata de carnati afumati
  • o rosie mare de gradina
  • condimente: sare, piper, chili
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta aperitiv:

Amestecam branza cu smantana si mararul tocat marunt. Adaugam condimentele si ouale si omogenizam compozitia, dupa care o turnam intr-un vas de yena uns cu putin ulei.

Separat, calim usor ceapa, ardeiul rosu (capia), dovlecelul si carnatii (toate feliate). Le incorporam apoi in compozitia de branza cu ou si punem deasupra rosia taiata in felii subtiri, impreuna cu ardeiul iute.

Se da la cuptor pana se rumeneste. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de ton