Placinta cu dovleac DUKAN

de Andreea Baraboi in Dulciuri, 18 Noi 2014 | 5567 vizualizari

 

Croaziera !

 

INGREDIENTE

  • Pt blat.
  • 5 oua
  • 9 linguri tarate ovaz
  • 250 g branzica degresata
  • Un praf copt
  • Pt umplutura.
  • 1 kg dovleac ras
  • Indulcitor dupa gust
  • Esenta vanilie
  • Scortisoara.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu dovleac DUKAN:

Pregatim blatul ,unde se amesteca toate ingredientele de mai sus ,unde obtinem o compozitie densa pe care o lasam 30 min la odihna pt a se unfla taratele.

Pe o tava de copt invelita cu hartie adaugam jumatate din compozitie si o dam la cuptor pana nu mai este asa lichida, pt circa 10 min.

Intre timp calim dovleacul cu indulcitorul esenta si scortisoara, pana ce acesta se inmoaie .

Odata ingrosat putin blatul scoatem din cuptor adaugam peste el dovleacul calit,intindem uniform si adaugam si compozitia ramasa. 

Dam la cuptor pana se rumeneste.

Deasupra am presurat putin indulcitor praf.

 Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu dovleac DUKAN" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

ieri la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]