Placinta cu iaurt

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 1 Sep 2011 | 5456 vizualizari

 

Cand vreti sa faceti ceva repede si ati facut si curatenie in ...frigider, puteti face aceasta placinta.... Se poate umple cu ce vreti voi, ce aveti la indemana si va place. Resturi de friptura, legume, branzeturi dar sa nu uitati sa adaugati iaurtul si ouale...

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj
  • 4 oua
  • 2-3 iaurturi mici Nutriday
  • 300 g ceafa afumata
  • 150 g carnati afumat
  • 100 g sunca de pui
  • 100 g telemea
  • 100 g cascaval
  • 1 cutie ciuperci taiate
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare cu aroma de verdeturi
  • praf chilli hot
  • piper proaspat macinat
  • 2 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu iaurt:

O tava o tapetam cu hartie de copt si asezam in ea aluatul. Pornim cuptorul sa se incalzeasca la 180 grade C.

Taiem felii mezelurile.Daca doriti , puteti sota putin ceafa si carnatul. Intr-un bol amestecam bine ouale, iaurtul, mezelurile sotate,ciupercile, telemeaua rasa, patrunjelul verde tocat si condimentele. Compozitia obtinuta o asezam peste aluatul din tava cu ajutorul unei linguri si nivelam frumos pe intreaga suprafata. Deasupra punem sunca de pui si radem cascavalul pe razatoarea cu gauri mici.

Dam tava la cuptor aproximativ o ora pina se rumeneste frumos deasupra si se intareste compozitia de iaurt si oua. Se scoate din cuptor si se serveste calda.

Pofta mare !

TIPS-URI

1

Se poate servi si rece dar cu un sos alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Sandwich-uri cu omleta in aluat dospit