Placinta de dulma

de ionela2682 in Dulciuri, 19 Oct 2010 | 6661 vizualizari

 

Dulma =dovleac din recolta soacrei!

 

INGREDIENTE

  • 1 cana apa calduta
  • sare
  • 1 plic praf de copt
  • dulma rasa
  • zahar
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta de dulma:

Se face un aluat din apa,faina,sare si praf de copt ,potrivit de tare

-SE imparte in 8 bucati egale

-se intind foi subtiri,

-se insira dulmaua rasa pe jumatate de foaie,se presara zahar dupa gust peste ea,iar  cealalta jumatate d efoaie se unge cu ulei

-se ruleazastrans

-se procedeaza la fel si cu celelante foi

-se asza in tava se unge cu ulei si se da la cuptor pana se rumeneste

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta de dulma" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

epurasha2bb 1

19.10.2010, 22:17

minunata ! vai cum arata! mor de pofta! nici eu nu am auzit de dulam dar dovleacul mi-e tare drag! 5 furculite!cu aplauze!

ionela2682 1

20.10.2010, 14:35

Ce dragute sunteti!
fINA LA ALUAT faina cred ca intra vreo 200-300 g ,mai multa intra la intins foile,trebuie sa presari multa faina,ca la taitei,sa iasa foaia foarte subtire!

mihaelar63 1

20.10.2010, 16:38

te rog sa ne pui si traducerea
arata atat de fina, faci hap ... si gata ....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]