Placinta foietaj cu branza sarata

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 29 Dec 2013 | 28281 vizualizari

 

Excelenta si-o recomand cu drag...este ideal sa aveti aluatul preparat cu o zi inainte...veti vedea ca se face rapid, simplu iar gustul este exceptional :)

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj de casa - o bucata (va invit sa vedeti reteta in pagina mea)
  • 150 gr telemea sarata( eu am combinat doua feluri)
  • 2 oua
  • 2 linguri smantana( groasa)
  • 3 felii cascaval( sau razuit)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta foietaj cu branza sarata:

Pentru aluat va recomand aceasta reteta minunata :)

http://www.bucataras.ro/retete/aluat-de-foietaj-53858.html

Avem nevoie de o bucata( din cele doua care rezulta dupa prepararea retetei).

Din aceasta cantitate eu am pregatit doua placinte.

Am folosit o forma rotunda de tarta( 26 cm).

Se intind pe rand foile de aluat cat mai subtire pe o suprafata bine infainata. Nu va apasati prea tare cu sucitorul, aluatul are tendinta sa se lipeasca.

In formele tapetate cu hartie de copt se aseaza foile de aluat .

Atentie: ingredientele de la umplutura sunt pentru o singura placinta.

Se presara branza, se toarna deasupra ouale batute cu smantana, se aduc marginile aluatului peste umplutura la mijloc.

Se coc placintele in cuptorul incins la 200 de grade pentru 20 de minute.

Placintele se pot taia fierbinti sau calde fara probleme. Grozav de gustoase! :)

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta foietaj cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Branzoaice "trandafir"