Placinta impletita cu carne de pui

de oanapl in Pui, 7 Apr 2017 | 5584 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foitaj
  • 800 g carne tocata de pui
  • 2 cepe
  • 2 oua
  • 1 galbenus
  • 2 linguri ulei
  • 1 legatura marar
  • patrunjel
  • susan
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta impletita cu carne de pui:

Lasi aluatul la dezghetat. 
Cureti ceapa, o tai marunt si o pui la calit in ulei 3-4 minute. 
Adaugi carnea tocata si o amesteci sa nu se prinda, pana lasa zeama. 
Pui sare, piper, patrunjelul si mararul tocate si lasi sa fiarba pana scade zeama si carnea este facuta. 
Lasi la racit putin si amesteci cu ouale batute. 
Pe masa infainata, pui aluatul si il netezesti cu sucitorul. Imparti din ochi, in trei, pe partea lunga si treimile din parti se taie fasii de 1,5-2 cm. 
Pui carnea pe fasia din mijloc, netaiata, si acoperi alternativ cu fasiile de pe margine. 
Pui placinta intr-o tava pe hartie de copt. Ungi cu galbenusul de ou batut si presari susan. Introduci tava in cuptorul preincalzit, pentru 35-40 minute. 
Se taie rece si se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta impletita cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 1100 lei
2899.99 lei
1799.99 lei

COMENTARII (10)

madi_marin 1

08.04.2017, 08:08

e genul de gustare care-mi place foarte tare!

Rocsi 1

08.04.2017, 19:25

Sa imi tai si mie o feliuta!

oanapl 1

08.04.2017, 22:41

Va multumesc de aprecieri!

Te astept Rocsi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]