Pogacele cu branza

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 20 Sep 2012 | 15862 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 15 gr drojdie
  • 3 linguri ulei
  • 150 ml apa calduta
  • o jumatate de lingurita de sare
  • o jumatate de lingurita de zahar
  • 2 oua (1 pt compozitie + 1 pt uns)
  • cas proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pogacele cu branza:

Punem drojdia si zaharul in 150 ml apa calduta pana se dizolva si o lasam la crescut 15 min.

Faina se pune intr-un bol, se face o gaura in mijloc unde se pune drojdia, 1 ou, uleiul si sarea si se framanta bine bine aluatul pana cand acesta nu se mai lipeste de maini.

Se acopera vasul si se lasa la crescut la loc cald aprox 40-50 min.

Intindem aluatul in foi si cu un pahar taiem cerculete.

Ungem o tava cu ulei si hartie de copt, punem pogacelele si le mai lasam 15 min la crescut, le ungem cu oul ramas si presaram deasupra casul dat prin razatoare.

Se tin la cuptor aprox 25 de min pana se rumenesc frumos.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pogacele cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pogacele cu leurda si cascaval