Pomana porcului

de kamy in Porc, 15 Noi 2010 | 21217 vizualizari

 

carne,carne si iar carne....mancata in week end...da?
a taiat un vecin un porc,asa ca am cumparat cateva kg.de carne proaspata si ce puteam face prima data din ea, decat ceva....sa-l pomenim...ca bun a fost

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spata de porc
  • 0.5 kg.burta porc
  • 5 lg untura
  • 1 pahar vin alb
  • sare,piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pomana porcului:

Am taiat carnea cuburi(potrivite)si am pus-o in tuciul in care am incins bine vreo 5 lg. cu untura.Cand s-a calit carnea binisor am adaugat 1 cana de apa fierbinte si am lasat sa fiarba la foc mic si tuciul acoperit cu un capac.Cand carnea a fost fiarta(a durat cam 30 min,am adaugat un pahar de vin alb(150 ml)si am lasat sa fiarba(fara capac dar tot la foc mic)pana a scazut tot lichidul ramanand numai untura.Inainte sa sting focul am adaugat sare si piper dupa gust.

Se mananca numai cu mamaliguta,mujdei si muraturi...zic eu...(am avut pepeni murati si varza murata)

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pomana porcului" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

kamy 1

29.11.2010, 11:30

housy....oricum pana la urma ajungi si va fi un ....happy end

diaconta 1

04.12.2010, 19:23

Iacata-mamananc si la tine

kamy 1

06.12.2010, 11:02

dia...sa-ti fie de bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura moldoveneasca