Porc si cus-cus

de mihaelar63 in Porc, 30 Apr 2010 | 4494 vizualizari

 

trebuia sa pregatesc ceva rapid si consistent de pus la ,, pachet "'
ce a rezultat m-a multumit atat pe mine cat si pe ,, destinatar '' !!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cotlet de porc
  • 500 gr cus-cus
  • 100 gr ulei
  • 5 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • 1ardei rosu
  • 1ardei verde
  • patrunjel verde
  • ceapa verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc si cus-cus:

1. taiati cotletul de porc fasii , condimentati cu sare si piper , prajiti in 50 gr ulei . adaugati usturoiul taiat feliute .

2. in alt vas prajiti cus -cusul pana devine auriu .adaugati apa  sa acopere bine cus- cusul .puneti si carnea , amestecand usor .acoperiti vasul cu un capac .

3. spalati ardeii si ii taiati fasii , ii puneti in restul compozitiei, la sfarsit puneti si patrunjelul si ceapa verde tocate .

4. in 10 min cus-cusul s-a patruns bine . atentie !!! completati cu apa daca e nevoie .

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc si cus-cus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

nadina73 1

30.04.2010, 09:50

mihaela ce ai gfacut nu ai dormit azi nopate ai gatit?,super bun trebuie sa incerc 5 furculite

nadina73 1

19.08.2010, 23:39

facem un tur pe la tine prin curte asa o revizie

mihaelar63 1

20.08.2010, 17:09

bine ca nu te-am prins

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole cu ciolan