Portofele cu cas de oaie

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2012 | 6555 vizualizari

 

Trebuia sa fac ceva repede , repede , pentru ca veneau musafirii neanuntati.
Am scos aluatul de foietaj din congelator si casul de oaie si m-am apucat de lucru....
Nici daca faceam portie dubla , nu cred ca mai ramaneau pe farfurie.

 

INGREDIENTE

  • 800 g foitaj frantuzesc
  • 200 g cas oaie
  • 2 oua
  • 1 ceapa verde
  • marar verde
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Portofele cu cas de oaie:

Decongelam aluatul lasandu-l la temperatura camerei ,cateva ore.

Radem branza si tocam marunt mararul.

Ceapa o curatam si o dam prin presa de usturoi.

Intr-un bol amestecam casul cu un ou,ceapa si mararul verde.

Asezonam si omogenizam compozitia.

Aluatul il taiem in patrate cu latura de aproximativ 8 cm sau cat de mari vrem sa fie portofelele.

Pe un colt al fiecarui patrat punem o lingura de cas.

Impaturam portofelele si le presam pe margine cu ajutorul unei furculite.

Ungem portofelele cu ou batut apoi le dam la cuptorul dinainte incalzit la 150 de grade C pina se rumenesc, aproximativ 30 minute.

Pofta mare !

 

TIPS-URI

1

Se pot servi calde sau reci, alaturi de un pahar cu bere sau cu vin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Portofele cu cas de oaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pernute cu branza de burduf