Porumb picant

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 2 Oct 2014 | 3532 vizualizari

 

Am vazut o imagine cu porumb infasurat in bacon. Am reconstuit reteta dupa gustul meu. Sper sa va placa.

 

INGREDIENTE

  • stiuleti de porumb
  • sunca taraneasca
  • parmezan
  • fulgi de chili
  • unt
  • sare
  • castraveti murati in saramura
  • Nu este nevoie de cantitati folositi ingredientele dupa bunul plac .
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porumb picant:

Stiuletii de porumb se curata de panusi (foi) si matasea de porumb. Se pun la fiert in apa cu sare (eu i-am fiert 20 min in oala sub presiune).

Scurgeti porumbul de apa in care a fiert.

Ungeti fiecare bucata de porumb cu unt, presarati parmezan, chili si infasurati intr-o felie de sunca sau bacon. Cine doreste poate sa puna doua felii de sunculita.

Dati la cuptorul incins 10-15 minute.

Serviti porumbul picant, daca doriti cu parmezan si chili suplimentar, cat este cald alaturi de castraveti murati .

Daca ti-a placut reteta noastra "Porumb picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cum se fierbe porumbul cu unt si sare