Prajitura Anisoara

de diaconta in Prajituri, 13 Aug 2010 | 20705 vizualizari

 

Mai simplu de atat nu se poate.....

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 400 gr zahar
  • 300 g nuca
  • 200 gr unt
  • 2 linguri faina
  • praf de copt
  • 4 linguri lapte
  • 2 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Anisoara:

BLAT

8 albusuri se bat cu 200 g zahar,se adauga 2 galbenusuri,150 g nuca macinata,2 linguri de faina si 1 praf de copt.

Se pune in tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor cam 30 de minute.

CREMA:

6 galbenusuri,200g zahar,4 linguri lapte,1-2 linguri cacao, se fierb pe aburi.

Cand s-a racit,se freaca cu 200g unt si 150g nuca prajita si taiata marunt.

 

Se pune crema peste blat ,iar deasupra cremei se pune glazura de ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Anisoara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]