Prăjitură cu banane - de post

de elucubratiiculinare in Prajituri, 14 Mar 2012 | 11967 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 banane mari și foarte coapte,
  • 1 cană zahăr,
  • 50 ml ulei,
  • 2 căni făină,
  • 10 g praf de copt,
  • 1 linguriță scorțișoară,
  • 1 linguriță nucșoară,
  • 1 linguriță esență vanilie.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prăjitură cu banane - de post:

Într-un castron cernem făina împreună cu praful de copt, scorțișoara și nucșoara. În alt castron pasăm bananele cu o furculiță, adăugăm treptat zahărul, uleiul și esența de vanilie. Amestecăm bine după fiecare ingredient. Apoi incorporăm ingredientele uscate și amestecăm bine.

Compoziția se pune într-o tavă rotundă unsă cu ulei și tapetată cu hârtie pergament. Se dă la cuptor pentru 50-60 minute la 180 grade C sau până se rumenește frumos deasupra.

Se servește rece. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prăjitură cu banane - de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]