Prajitura cu caise uscate - Dried Apricot Cake

de irena in Prajituri, 22 Mar 2012 | 7989 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr caise uscate,
  • 3 linguri gem caise,
  • 200 gr faina,
  • 150 ml ulei,
  • 100 gr zahar,
  • 100 ml iaurt,
  • 2 linguri unt.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu caise uscate - Dried Apricot Cake:

Incalzesc cuptorul la 180 C.

Ung cu ulei si tapetez cu faina, o tava cu dimensiunile 25x28cm,adaug caisele uscate, apoi gemul de caise si bucatele de unt.

Separat amestec ouale cu faina,uleiul,zaharul si iaurtul si torn amestecul peste caisele din tava. Coc ptr 25-30 min,in cuptorul preincalzit la 180.

Dupa ce prajitura s a racit,se rastorna si se pudreaza cu zahar pudra .

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu caise uscate - Dried Apricot Cake" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]