Prajitura cu crema Delatte

de delatte in Prajituri, 22 Iul 2011 | 9163 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 foi de pandispan cu cacao
  • 300 ml frisca nebatuta indulcita (se poate folosi si neindulcita)
  • 397 g lapte condensat 1% grasime 
  • Optional o lingura miere
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu crema Delatte:

Frisca se bate dupa ce in prealabil a fost tinuta la frigider. Se adauga laptele condensat si se amesteca. Optional se poate adauga o lingura de miere (de preferabil in cazul in care ati folosit frisca neindulcita, pentru ca amestecul sa nu devina prea dulce). Crema obtinuta se tine la frigider ½ h. Foaia de pandispan se aseaza pe o tava. Peste ea se intinde uniform crema si deasupra acesteia foaia a 2-a. La fel se procedeaza si cu pandispanul ramas. Se pastreaza la frigider . Va recomandam sa o savurati alaturi de o cafea sau ciocolata calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu crema Delatte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu capsuni