Astăzi îți propunem o prăjitură delicioasă cu foi de napolitană crocante și cremă fină de mascarpone, ușor de preparat, perfectă pentru un desert rapid și rafinat.
Pentru a pregăti Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă, ai nevoie de 5 ingrediente: foi de napolitană, mascarpone, lapte condensat, nucă de cocos și nucă.
Cum se prepara Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă:
Pune brânza mascarpone într-un bol și adaugă laptele condensat, apoi mixează bine până se omogenizează crema. Adaugă fulgii de cocos și amestecă din nou. Crema trebuie să fie densă și legată, așa că poți suplimenta cantitatea de fulgi de cocos dacă este nevoie.
Umple fiecare foaie de napolitană cu un strat subțire de cremă, iar la final, îmbracă prăjitura în crema rămasă. Presară miez de nuca măcinată.
În caz că ți-a rămas o foaie de napolitană, poți decora prăjitura cu ea.
Servește prăjitura cu mare poftă, este delicioasă.