Prajitura cu morcov ras

de AndrutzaP in Mancaruri de post, 23 Mar 2016 | 6861 vizualizari

 

Ma gandesc de ceva timp la ea, iata ca i-a venit randul.

 

INGREDIENTE

  • 1 cana ulei
  • 1 cana zahar
  • 1 cana morcov ras ( aproximativ 3 morcovi mari)
  • 3 cani faina
  • 1 pliculet praf de copt
  • scortisoara
  • zahar vanilat
  • zahar pudra ( pentru pudrat)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu morcov ras:

   Prajitura este foarte usor de facut si este foarte gustoasa.

   Pentru inceput, dati morcovul pe razatoarea mica. Amestecati cu mixerul ulei cu zaharul pana se omogenizeaza. Adaugati morcovul ras si amestecati pana se incorporeaza bine. Faina cernuta si amestecata cu praful de copt, scortisoara si zaharul vanilat se pune peste compozitie si se amesteca pana se omogenizeaza.

   Tapetati o tava cu hartie de copt si dati totul la cuptor pentru aproximativ 30 minute, 160-170 grade.

   Se portioneaza rece si se pudreaza cu zahar pudra.

   Sa aveti pofta!

TIPS-URI

1

nu lcoaceti prea mult aprajitura, va iesi sfaramacioasa si uscata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu morcov ras" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Gherca Daniela 1

23.03.2016, 18:15

mihaelar63 1

24.03.2016, 01:23

Imi place mult

CameliaR 1

24.03.2016, 10:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole galbena inabusita, cu usturoi, reteta simpla ca la mama acasa