Prajitura cu visine

de mirela0911 in Prajituri, 3 Iul 2012 | 8877 vizualizari

 

By Ruxy. O prajitura minunata.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 6 lg ulei
  • 5 lg iaurt gras
  • 3/4 cana zahar
  • o cana de faina
  • 1 plic zahar vanilat
  • coaja rasa de portocale
  • 1 praf de copt
  • visine proaspete fara samburi
  • un praf de sare
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu visine:

Se mixeaza ouale bine cu zaharul, zaharul vanilat si praful de sare. Se adauga uleiul, se mixeaza in continuare iar dupa ce s-a incorporat bine uleiul se adauga iaurtul apoi coaja de portocala. La final se pune faina amestecata cu praful de copt. Se mixeaza pana se omogenizeaza dupa care se toarna compozitia intr-o tava unsa bine cu ulei. Se aseaza visinele deasupra si se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pt. cca 40  minute (se face testul cu scobitoarea).

Se lasa la racit (ideal ar fi pana a doua zi si sa stea la frigider) dupa care se pudreaza cu zahar, se portioneaza si se serveste. Este minunata mai ales rece de la frigider. 

Multumesc Ruxy pt. reteta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (40)

mirela0911 1

11.07.2012, 18:11

Violeta ma bucur ca vrei sa incerci prajitura. Tava in care am facut-o eu are dimensiunile 20x30cm. Spor la treaba!

mena29 1

11.07.2012, 18:26

mirela0911 1

11.07.2012, 18:44

Mena

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]