Prajitura din Yuca

de nico15 in Dulciuri, 6 Noi 2010 | 5061 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 radacina de yuca
  • 1-2 oua
  • 5-7 linguri de zahar
  • ulei,
  • esenta de vanilie,
  • zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura din Yuca:

Se ia o radacina de yuca, se curata ca in imaginile alaturate, se taie in bucati mai maricele si se pune la fiert in apa cu un pic de sare, se lasa aproximativ 20 de minute si se incearca, nu trebuie sa fie foarte fiarta ci trebuie sa fie lasata un pic mai tare pentru a se putea rade pe razatoarea maresi a se amesteca cu celelalte ingrediente.

Se rade si peste ea se adauga ouale si zaharul se pune cateva picaturi de vanilie si se amesteca. Pasta care rezulta trebuie sa fie mai fluida ca in imagini, aceasta pasta se ia cu lingura si se pune la prajit in tigaie.

Se lasa sa se prajeasca pe ambele parti dupa care se scoate pe hartie absorbanta pentru a se indeparta surplusul de ulei.

Cand se serveste se pudreaza cu zahar vanilat.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura din Yuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (5)

nico15 1

07.11.2010, 07:35

Este o radacinoasa, radacina este la fel cum este la telina, radacina cea rutunda se prepara la fel si yuca am atasat fotografii cu radacina, numai ca are un gust mai dulceag.

diana_k 1

07.11.2010, 15:22

interesanta reteta...

adry88 1

10.05.2011, 16:10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cimpineana de la Ramona