Prajitura englezeasca (reinventata)

de anca_rm in Prajituri, 1 Noi 2013 | 3407 vizualizari

COMENTARII (23)

deyutzky 1

01.11.2013, 12:14

Corinuta 1

01.11.2013, 12:14

MotanLaOale 1

01.11.2013, 12:14

portiadelumina 1

01.11.2013, 12:15

Bună treabă, chiar şi reinventată.

_Alina_ 1

01.11.2013, 12:18

Delicioasa!

Merisor 1

01.11.2013, 12:28

Foarte buna!

anca_rm 1

01.11.2013, 12:36

va multumesc

laura_n 1

01.11.2013, 12:49

eu sunt innebunita dupa ea

Krystyan Trendy 1

01.11.2013, 12:50

buna prajitura

anca_rm 1

01.11.2013, 12:54

da , Laura e buna rau , data viitoare o fac cu caise si curmale (dar acuma din astea am avut in casa ) Multu

anca_rm 1

01.11.2013, 12:54

Krysty

diaconta 1

01.11.2013, 12:58

am venit sa gust,sa vad cat e de bestiala

RoXx 1

01.11.2013, 12:58

anca_rm 1

01.11.2013, 13:05

Dia , te astept ..nu esti atat de departe

anca_rm 1

01.11.2013, 13:06

Roxx

laura_n 1

01.11.2013, 13:18

eu fugeam de curmale, cand a postat Alexandra reteta ei, am intrebat-o cu ce pot sa inlocuiesc curmalele...acum ma bucur ca nu am facut-o ) desi curmale simple tot nu as manca

Miha 1

01.11.2013, 14:46

cur-male nici eu nu as manca!

anca_rm 1

01.11.2013, 15:18

Miha

susu 1

01.11.2013, 16:42

minunat minunat, la fav, zaharul brut e acelasi lucru cu zaharul brun?

MIUTA 1

01.11.2013, 21:01

Foarte buna

Rocsi 1

01.11.2013, 22:13

Mmmm delicioasa

anca_rm 1

04.11.2013, 09:55

Susu zaharull brut este nerafinat , nu este atat de mult procesat si este mai usor de digerat .

anca_rm 1

04.11.2013, 09:55

Miuta , Rocsi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu caise