Prajitura frageda cu mere

de adellyna in Prajituri, 20 Noi 2014 | 4883 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat

  • 50 ml ulei
  • 50 ml apa
  • 50 ml apa minerala
  • o lingurita de bicarbonat
  • o lingurita de zeama de lamaie
  • faina cat cuprinde

Umplutura

  • 1 kg mere
  • o lingurita de scortisoara
  • 200g zahar

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura frageda cu mere:

Dam prin razatoare merele, adaugam zaharul si scortisoara

Blat

  1. Se amesteca toate ingredientele intr-un bol pana devine un aluat ferm
  2. Impartim aluatul in doua 
  3. Taiem doua hartii de copt cat tava si intindem aluatul in foi subtiri
  4. Punem prima foaie in tava si adaugam merele scurse , apoi punem cu grija a doua foaie si aruncam hartia de copt 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura frageda cu mere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

ieri la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura frageda cu mere - reteta delicioasa si usor de preparat