Prânzul de Duminică – Pulpe de pui cu cartofi şi sos de iaurt

de diaconta in Mancaruri cu carne, 5 Ian 2013 | 8544 vizualizari

 

Cred că este o idee bună pentru o masă de prânz.Noi am mai avut şi ciorbă de fasole verde cu afumătură.

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui întregi
  • Sare,piper,boia de ardei
  • Usturoi granulat
  • Ulei

Pentru cartofi:

  • 400 gr cartofi
  • 3 oua
  • 4 linguri smântâna
  • 100 ml lapte
  • 300 gr branza telemea
  • 150 gr branza de capră
  • 200 gr cascaval
  • Sare,piper
  • Unt
  • Marar verde

Pentru sosul de iaurt:

  • 150 ml iaurt grecesc
  • 2 catei de usturoi
  • Castravete
  • Marar verde
  • Sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prânzul de Duminică – Pulpe de pui cu cartofi şi sos de iaurt:

Pulpele le-am condimentat,le-am pus într-un vas cu putin ulei si apa,am acoperit cu o folie si le-am dat la cuptor.

La jumatatea timpului,am luat folia si le-am lasat sa se rumeneasca frumos.

Am fiert cartofii in coaja si i-am taiat felii mai groase.

Am amestecat ouale batute cu smântâna,laptele,brânza razuita,mararul tocat,sare si piper.

Am asezat un strat de cartofi într-un vas uns cu unt,am pus apoi amestecul cu brânza,am presarat cascaval razuit,am pus iarasi un strat de carofi,amestec de brânza si deasupra mult cascaval razuit.

Am pus vasul la cuptor,pâna când s-a rumenit frumos.

Pentru sos,am amestecat iaurtul cu castravetele razuit,mararul tocat,usturoiul zdrobit si am condimentat.

 

Poftă bună!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prânzul de Duminică – Pulpe de pui cu cartofi şi sos de iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale In Foi De Varza Murata Cu Costita Afumata