Pui caprese

de Irina in Pui, 25 Noi 2015 | 10851 vizualizari

 

M-am gandit la un preparat usor, gustos si aspectuos in acelasi timp. Mozzarella, rosiile si busuiocul le am mai mereu la indemana, asa ca am combinat aceste ingrediente cu piept de pui. Dupa cum ziceam, foarte usor de pregatit. :)

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui Puiul Fermierului
  • 2 bulgarasi mozzarella
  • 2-3 rosii potrivite
  • frunzulite de busuioc proaspat
  • 2-3 lingurite de sos pesto
  • 2 cartofi
  • 200 g legume congelate
  • ulei de masline extravirgin
  • crema balsamica
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui caprese:

Am taiat pieptul de pui in doua si l-am asezat pe gratar. Am condimentat cu sare si piper. Dupa ce s-a rumenit usor pe ambele parti l-am asezat intr-o tava tapetata cu hartie de copt, am aranjat deasupra rondele de rosii, rondele de mozzarella si putin sos pesto. 

Am pus tava la cuptor pana mozzarella s-a topit usor, nu mai mult de 10 minute. 

Am garnisit pieptul de pui caprese cu cartofi copti la cuptor si legume sote. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui caprese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui