Pui cu curry verde

de yafa in Pui, 28 Iul 2010 | 7348 vizualizari

 

Picant, parfumat si cu gust de vacanta!

 

INGREDIENTE

  • 150-200g de bambus
  • 500g de piept de pui
  • 3 morcovi potriviti
  • 4 linguri de sos de peste( nuoc man)
  • 2 linguri de ulei de susan
  • 300ml de lapte de cocos
  • 3 linguri de pasta de curry verde
  • sare
  • un wok
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu curry verde:

Curatam si spalam morcovii, ii taiam cat se poate de fin. Incalzim in wok o lingura de ulei de susan si aruncam peste morcovii, amestecam binisor si dupa 4-5 minute adaugam bambusul. Amestecam si dupa 2 minute asezonam cu 1 lingura de sos de peste. Varsam totul intr-o farfurie si pastram la caldura.

Spalam si taiam maruntel pieptul de pui, adaugam in wok a doua lingura de ulei de susan si depunem puiul, amestecam bine pana cand carnita este aproape facuta, varsam deasupra sosul de peste si lasam sa fiarba pana la evaporare. Adaugam lingurile de pasta de curry si dizolvam totul cu laptele de cocos, lasam inca vreo 5 minute pe foc. Amestecam in sos si rasturnam deasupra legumele. Servim cald alaturi de orez parfumat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu curry verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gratar de pui cu sote de morcovi