Pui cu legume in vas roman

de AnyCostescu in Pui, 28 Mai 2013 | 6246 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o punga legume congelate(500 g)
  • 1 jumatate de pui(sau 2-3 pulpe, aripi,piept, ce vreti)
  • sare.piper rosu,rozmarin,condiment special pt pui,usturoi,busuioc proaspat
  • 1 lingura ulei
  • 1 ceasca apa
  • 10 ciuperci
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu legume in vas roman:

Carnea de pui se spala si se pune intr-un bol. Se "maseaza" cu : ulei, sare, piper, rozmarin,condimentul special pt pui , usturoi(de ici pe colo) si busuioc.Se acopera cu folie de plastic si se pune in frigider pentru minim o ora.

Dupa acest timp ,se scoate puiul si se pune in vasul roman.Legumele se pun in jurul puiului, se condimenteaza cu sare ,se pune cescuta de apa si se da vasul la cuptor..

Daca mai este nevoie se adauga apa cate putin pe parcurs. 

Se tine in cuptor aproximativ 30 minute la foc potrivit.(cam atat a stat la mine ).

Cand legumele si carnea erau aproape gata eu am pus ciupercile taiate sferturi si am dat din nou la cuptor.

Se serveste imediat cu muraturi..Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume in vas roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu urechi de lemn