Pui cu naut a la italienne

de Brindusa in Pui, 9 Apr 2010 | 9212 vizualizari

 

Am fost destul de surprinsa sa gasesc o reteta italiana care sa contina naut. Nu stiam ca si ei il folosesc. Si a fost chiar buna.

 

INGREDIENTE

  • 500 g pui, piept taiat cubulete
  • 200 g naut, pus la inmuiat peste noapte si fiert pana se inmoaie
  • 3 cepe medii
  • 1/2 ardei
  • 4-5 catei usturoi, dati pe razatoare
  • 300 ml suc de rosii
  • cate 1 lingurita: oregano, busuioc
  • sare, piper dupa gust
  • 3 linguri ulei de masline
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu naut a la italienne:

Freaca bucatile de carne cu putina sare si piper, apoi pune-le in uleiul foarte bine incins. Gateste la foc mare, intorcand carnea pe toate partile, pana ce capata culoare aramie. Adauga ceapa, ardeiul si mirodeniile si caleste-le usor (sa nu se arda ceapa).  Adauga usturoiul, nautul, sucul de rosii si lasa la foc mediu pana ce se formeaza sosul consistent. Verifica de sare/piper, adauga patrunjelul tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu naut a la italienne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui