Pui cu naut si dovlecei

de luminita20_2006 in Pui, 29 Iul 2016 | 2616 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui (de tara am avut eu )
  • 300 gr naut
  • 2 dovlecei
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 lingura bulion
  • 1 rosie mare
  • 1 lingurita marar tocat( optional)
  • 4 catei de usturoi
  • sare si piper
  • garam masala
  • ghimbir pudra
  • turmeric
  • putin coriandru prosoapat rasnit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu naut si dovlecei:

Nautul se pune la umflat peste noapte, a doua zi se schimba apa si se pune la fiert. Eu l-am fiert la oala sub presiune ~40min. Se incinge putin ulei intr-o tigaie si se rumesneste carnea pe toate partile. se aduga ceapa taiata marunt , morcovul felii , se caleste putin dupa care punem apa cat nivelul carnii. Fiind de tara o sa fiarba cel putin 1 ora si va scade suficienta apa. Daca e carne din comer puneti 200 ml apa . Lasati sa fiarba. Dovleceii se taie felii. Cand este carnea gata, punem doveleii ai lasam sa fiarba 3 min apoi adaugam nautul, bulionul si rosia taiata cuburi mici. NU UITATI SI DE CONDIMENTE. Eu nu masor condimentele le pun dupa gust. Asa ca, gustati si mai puneti comdiment atat cat considerati necesar. (de obicei 1 lingurita rasa  garam masala e suficient). La final adaugati ustuloi si marar daca doriti.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu naut si dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

simona72 1

04.08.2016, 11:34

Buna mancarica!! Imi place ca ai folosit arome indraznete!

luminita20_2006 1

19.08.2016, 13:20

Mersi fetele

Renataedina 1

29.08.2016, 18:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos alb si ciuperci