Pui cu smantana

de Geanina87 in Pui, 8 Apr 2013 | 5298 vizualizari

 

E una dintre mancarurile preferate :)

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 1 ceapa mare
  • 400 g smantana
  • ulei de masline
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu smantana:

Spalam bine pulpele de pui si eliminam pielea ( mie nu-mi place pielea de pui), dupa care le punem la fiert in apa cu sare. Spumuim foarte bine carnea. Dupa ce a fiert, o scoatem si o lasam sa se scurga intr-o strecuratoare. Presaram sare si piper peste ea si o prajim in ulei de masline. O scoatem din nou si o punem intr-o farfurie. 

Intre timp tocam ceapa si o prajim in acelasi ulei. Cand incepe sa isi schimbe culoarea punem faina. Amestecam rapid, adaugam smantana, iar daca e prea densa o diluam cu apa in care a fiert puiul. Condimentam, adaugam pulpele in sos si lasam la foc mic inca cinci minute.

Se serveste cald cu mamaliguta! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]