Pui cu sos, ciuperci si mamaliga

de madi_marin in Pui, 11 Noi 2010 | 7808 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui dezosate
  • 10 ciuperci proaspete
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri sos de ardei
  • 2 linguri pasta de tomate
  • condimente pentru carnea de pui
  • piper
  • ulei
  • verdeata proaspata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos, ciuperci si mamaliga:

Pulpele se taie in bucatele. Se pun sa fiarba in apa cat sa le acopere.

Ciupercilor li se rup piciorusele care se toaca si se pun peste carne. Palariile se frig intr-o tigaie cu putin ulei.

Cand carnita e gata fiarta se adauga sosul de ardei, pasta de tomate, usturoiul taiat marunt, condimentele si piperul. Se mai lasa pe foc cateva minute.

Carnita cu sos se serveste calda  cu ciupercutele fripte si mamaliguta.

Verdeata se preasara peste fiecare portie inainte de srvire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos, ciuperci si mamaliga" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Adinacarla 1

19.11.2010, 00:32

ce super arata vin si eu repede la masa

zaharia_mihaela2005 1

17.12.2010, 22:45

toate mancarurile care sunt cu ciuperci sunt favoritele mele

elena1988 1

13.02.2011, 19:24

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu tarhon la multicooker