Pui cu sos de rosii

de Bunica in Pui, 28 Sep 2014 | 3897 vizualizari

 

O mancare care mi-a mers la suflet.Nu am folosit ulei pentru ca am avut pui de curte si a fost foarte gras.

 

INGREDIENTE

  • 2 copane
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 3 rosii
  • 3 catei usturoi
  • 1 lingurita Baza Mirodenia (Fuchs)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de rosii:

Carnea spalata se pune la fiert.

Dupa ce a dat in clocot se scurge apa,se spala carnea cu apa rece si se pune la fiert.

Ceapa curatata,spalata se taie julien.

Ardeiul ,spalat si curatat de cotor si seminte, se taie julien.

Legumele se pun la fiert in cratita in care fierbe carnea.

Cand carnea este fiarta ,adauga rosiile date pe razatoare.

Cand sosul a scazut condimenteaza cu Baza Mirodenia si adauga usturoiul pisat.

 

TIPS-URI

1

Cand fierb carne cu os,arunc prima apa . Carnea de pasare este fiarta atunci cand incepe sa se desprinda de pe os in partea de jos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

reisnaor_2006 1

28.09.2014, 21:55

un deliciu buni draga

dantes 1

29.09.2014, 08:24

Foarte bun

mihaelar63 1

29.09.2014, 13:33

Puiul cu rosii si usturoi este preferatul meu Buna decizie , nefolosirea uleiului

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]