Pui inabusit cu mujdei de usturoi (ciulama)

de vero_closca in Pui, 28 Mar 2010 | 10964 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui (cca 1kg)
  • 1 ceapa
  • 100 g unt
  • 150 g faina
  • 6-7 catei usturoi
  • 1 lingura patrunjel verde tocat.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui inabusit cu mujdei de usturoi (ciulama):

Puiul se curata, se spala, se taie in bucati si, impreuna cu ceapa, se pune la fiert in apa cu sare. Separat, intr-o cratita, se pune faina in untul incins si dupa ce se rumeneste putin, se stinge cu zeama in care a fiert pasarea, amestecand continuu sa nu se faca cocoloase. Se fierbe 30 minute. Daca este nevoie se mai adauga supa.
Cand totul este fiert, se pune usturoiul pisat, bucatile de carne, verdeata si se mai da intr-un clocot.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui inabusit cu mujdei de usturoi (ciulama)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]