Pui intreg in aluat

de laylalala in Pui, 16 Feb 2010 | 12750 vizualizari

COMENTARII (11)

Oana 1

16.02.2010, 22:43

Mama, ce minunatie felicitari, Laura, super retetele

JamieO 1

16.02.2010, 22:48

5 furculition de la mineee

liana_geicu 1

16.02.2010, 23:14

Suuper taaare! De la mine ai 10 furculite, ce reteta interesanta, trebuie neaparat incercata. Felicitari!

Bucataras 1

16.02.2010, 23:26

Intr-unul din concediile de la turci am vazut preparat un peste in aluat. era chiar gustos (Oana, la IC Green Palace, remember?)

tzimbi 1

17.02.2010, 10:29

o minunatie!

violette 1

17.02.2010, 10:40

Foarte interesanta reteta, nota maxima!

ionix 1

17.02.2010, 10:51

foarte interesant... sunt curioasa daca puiul a avut timp sa se faca bine... asa arata demential

Sylvia 1

17.02.2010, 11:06

Excelent !!!

rivka 1

18.02.2010, 17:41

da e excelent am vazut retetea asta acum ceva ani la jamie oliver , a facut un pui de asta in paine si l-a dus la picnic in parc cu prietenii cica se pastreaza la lung cald din cauza painii...mi s-a parut o idee buna da.

ana 1

26.02.2010, 21:29

Foarte fain arata ,dar nu se patrunde ,am incercat saptama trecuta cu 2 pulpe ,le-am scos pentru ca se arsese paine ,iar ele nu erau gata.(poate ar fi trebuit sa le pregatesc inainte si apoi sa le pun in aluat)
Am facut o reteta asemanatoare dar cu faina ,apa si multa sare . Sare se incinge ,aluatul nu crapa si puiul se patrunde foarte bine si isi ia sare cat ii trebuie.

Bya Ralu 1

09.09.2013, 22:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti