Pui la cuptor

de Dya Daniela Andrei in Pui, 14 Mai 2013 | 5063 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 100 ml ulei
  • cateva rosii
  • 1 capatana de usturoi
  • condimente dupa gust: sare, chili, busuioc si rozmarin
  • mujdei de usturoi:
  • 1 capatana de usturoi,
  • cateva fire de marar,
  • sare dupa gust,
  • 2 linguri de smantana.
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la cuptor:

Ungem puiul cu ulei, il condimentam bine bine (dupa gust bineinteles) si il punem intr-o tava. Adaugam cateii de usturoi si rosiile si dam tava la cuptor, avand gija ca din cand in cand sa stropim puiul cu ulei.(Cuptorul meu este destul de vechi, asa ca a trebuit sa tin puiul putin mai mult. Condimentele si-au cam pierdut culoarea, insa puiul a fost delicios).

Cand e rumenit bine, il servim cu mujdeiul de usturoi, pregatit in prealabil: se bate usturoiul impreuna cu uleiul pana obtinem o pasta, adaugam sarea, mararul si smantana si omogenizam.

Sa aveti pofta!

TIPS-URI

1

pentru un plus de savoare, taiati cateii de usturoi in felii, pe care le veti pune in mici incizii facute in carne sau pe sub pielea puiului

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la tava cu pilaf