Pui pe pat de legume

de Constelatialeu in Pui, 24 Ian 2013 | 5990 vizualizari

 

Tot ceva repede de facut,gustos si aromat.

 

INGREDIENTE

  • 6-8 bucatele de pui (pulpe,partea cu tartita-aia mi place mie,aripioare etc)
  • 4-5 catrofi potriviti
  • 3-4 cepe
  • 2-3 ardei
  • 2-3 rosii
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe pat de legume:

Se spala carnita si se portioneaza (daca avem un pui intreg). Curatam cartofii ii spalam si ii taiem in bucati mai maricele. Ceapa o taiem pestisori, ardeiul julien, iar rosiile le curatam de coaja (le oparim putin sa nu aruncam prea mult din pulpa) si le taiem in bucatele. Intr-un vas de yena punem uleiul, apoi toate legumele, punem sare si piper dupa gust si deasupra carnita. La final adaugam o cana cu apa si dam la cuptor, incins inainte, cca 30-45 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pui prajit la temperatura joasa