Pui pe pat de legume

de alilianaa in Pui, 8 Iun 2013 | 8769 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • un morcov
  • o ceapa
  • 10 cartofi
  • 5 graunti de usturoi
  • o jumatate de ardei capia rosu
  • sare, piper,menta verde, chimen
  • marar verde
  • ulei de masline 40 ml
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe pat de legume:

Legumele se curata, se stapa, se portioneaza si se pun intr-un bol. Se adauga peste ele sare, piper, ulei de masline, jumatare de graunti de usturoi tocati.

Pulpele se spala, se taie in doua, se scurg bine, se pun intr-un bol. Se adauga sare, piper, menta, chimen ( fiecare dupa gust), ceilalti graunti ramasi, ulei de masline. 

Se ia o tava dreptunghiulara, suficient de adanca. Se pun legumele primul strat peste care se pune carnea de-asupra. Sucul format in bolul cu carne se pune in tava si se completeaza cu apa. Se da la foc domol pret de o ora. Se intorc sau se completeaza cu apa dupa caz. 

Se adauga marar verde. 

Pofta buna!

Noi am servit  cu castravetii murati din dorare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]