Pui pe pat de sare

de Zamfira in Pui, 30 Mar 2012 | 11594 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe intregi de pui
  •  sare dura
  • cartofi
  • piper
  • curry
  • oregano
  • busuioc
  • boia sau chili
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe pat de sare:

Se pregateste tava: hartie cerata si un strat de aproximativ 1 cm sare dura.

Pulpele de pui se condimenteaza (piper, curry, oregano, busuioc, boia sau chili. Se aseaza pe patul de sare alaturi de cartofi in coaja, taiati in 2-4. Deasupra cartofilor se poate presara oregano.

Punem tava in cuptor, dupa primele 30 minute intoarcem pulpele si cartofii. Dupa coacere se va curata excesul de sare de pe carne si cartofi.

TIPS-URI

1

nu e nevoie sa punem sare peste alimente deoarece se vor sara de pe patul de sare;

2

se poate servi cu sos tzatziki sau mujdei de usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe pat de sare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Copanele si aripioare de pui crocante