Pui umplut in vas roman

de gatitdemine in Pui, 3 Mar 2011 | 7159 vizualizari

 

Vă recomand să încercaţi cu încredere vasele de lut pentru gătit.Gustul şi savoarea anumitor preparate sunt absolut unice.

 

INGREDIENTE

  • Un pui
  • morcovi,
  • ţelină,
  • măr,
  • ghimbir,
  • praz şi usturoi
  • sare şi piper
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut in vas roman:

1. Pentru umplutură vom rade 2 morcovi , un măr, o jumătate de ţelină, cam 10-15 gr de ghimbir şi vom adăuga puţin praz tăiat rondele subţiri.Compoziţia obţinută se amestecă cu sare, piper şi foi de dafin.

2. Puiul bine şters cu un şervet se impaneza cu usturoi, se sărează ,se umple şi se aşează în vasul roman pe un aşternut de sare .

3. Astfel pregătit nu ne rămâne decât să punem capacul şi să-l "invităm" în cuptor la foc potrivit cca. 70 minute după care vom lua capacul ca puiul să se rumenească .

Se potriveşte excelent cu piure de cartofi şi sos de praz sau mujdei de usturoi Ingrediente:

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut in vas roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la gratar cu piure