Pui umplut la tava

de ralu_ca in Pui, 31 Aug 2014 | 7542 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 1 kg cartofi
  • 2 aredi capia
  • 1 capatana de usturoi
  • usturoi granulat
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • cimbru
  • 100 g unt
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 lamaie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut la tava:

Puiul se spala si se curata foarte bine. Am topit untul intr-o cratita si am adaugat in el sare, boia, piper, cimbru, usturoi granulatsi am uns puiul pe toata suptrafata. Am intepat cu furculita pt a se patrunde bine. Puiul astfel pregatit l-am lasat la frigider approx 20 min, timp in care am curatat cartofii si i-am taiat bucati (nu prea mari), ardeiul capia fasii si usturoiul rondele si lamaia in buc mai mici. Cartofii i-am asezat intr-o tava tapetata cu ulei si i-am condimentat cu sare, piper, boia si cimbru. Am scos puiul de la frigider si l-am umplu cu feliile de ardei, lamaie, usturoi si cativa cartofi si am introdus totul la cuptor. Approx 20 minute am acoperit tava cu folie aluminu, apoi am lasat sa se rumeneasca bine puiul.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

ieri la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

pe 03.10 la 08:54

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]