Pui umplut la tava

de ralu_ca in Pui, 31 Aug 2014 | 7438 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 1 kg cartofi
  • 2 aredi capia
  • 1 capatana de usturoi
  • usturoi granulat
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • cimbru
  • 100 g unt
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 lamaie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut la tava:

Puiul se spala si se curata foarte bine. Am topit untul intr-o cratita si am adaugat in el sare, boia, piper, cimbru, usturoi granulatsi am uns puiul pe toata suptrafata. Am intepat cu furculita pt a se patrunde bine. Puiul astfel pregatit l-am lasat la frigider approx 20 min, timp in care am curatat cartofii si i-am taiat bucati (nu prea mari), ardeiul capia fasii si usturoiul rondele si lamaia in buc mai mici. Cartofii i-am asezat intr-o tava tapetata cu ulei si i-am condimentat cu sare, piper, boia si cimbru. Am scos puiul de la frigider si l-am umplu cu feliile de ardei, lamaie, usturoi si cativa cartofi si am introdus totul la cuptor. Approx 20 minute am acoperit tava cu folie aluminu, apoi am lasat sa se rumeneasca bine puiul.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

la 10:43

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui Kievskaia