Pulpa de curcan cu sos

de Oana in Curcan, 2 Mai 2009 | 16480 vizualizari

 

Stiati ca pieptul de curcan fără piele este cea mai slabă carne? 100 g piept de curcan conţin doar 0,5 g grăsimi, de aceea poate fi inclus cu încredere în regimul celor care au probleme cu greutatea.

Carnea de curcan este una dintre cele mai bogate surse de aminoacizi. In plus, are un continut scazut de grasimi si este bogata in fier, zinc si magneziu - toate acestea fiind vitale pentru sanatatea organismului.

 

INGREDIENTE

  • o pulpa superioara de curcan
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • putina boia dulce
  • foi de dafin
  • 2 linguri cu ulei de masline
  • o cana cu suc de rosii
  • o capatana de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan cu sos:

Carnea de curcan am spalat-o bine si apoi am condimentat-o cu sare, piper, busuioc, putina boia dulce, foi de dafin, am stropit-o cu ulei de masline, am asezat-o intr-un vas de iena si am acoperit-o cu suc de rosii. I-am pus capacul si am lasat-o la cuptor, la foc mic in cuptor, pana s-a facut frageda si moale. Am pus apoi usturoi pisat, o aroma care nu trebuie sa lipseasca de la orice fripturica.

Am servit cu piure de cartofi si salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]