Pulpa de curcan in sos de smantana si rosii la Multicooker

de Miha in Curcan, 7 Noi 2013 | 13916 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa superioara de curcan (fara os)
  • 1 ceapa
  • cateva ciuperci Champignon brune
  • 200 g smantana
  • 200 ml suc de rosii
  • 1 lingura faina
  • sare si piper
  • 1 capatana usturoi
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan in sos de smantana si rosii la Multicooker:

In oala interioara a aparatului punem carnea taiata bucati potrivit de mari si cateva linguri cu ulei de masline. Selectam programul FRY si setam timpul la 15 minute. Apasam START. Prajim usor carnea pe toate partile, apoi adaugam ciupercile si ceapa tocata marunt si continuam la programul FRY pana la scurgerea timpului setat.

Adaugam un pahar cu apa, saram si piperam dupa gust. Selectam programul STEW si timpul de 40 de minute. Inchidem capacul si apasam butonul START.

Amestecam smantana cu faina pana obtinem o compozitie omogena. Turnam apoi sucul de rosii si amestecam.

Cu cateva minute inainte de finalizarea programului turnam incet sosul de smantana, amestecand continuu. Adaugam si usturoiul pisat si mararul tocat. Lasam sa fiarba pana la finalizarea programului.

Mancarea se serveste calda, cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan in sos de smantana si rosii la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan la cuptor