Pulpa de miel cu ierburi de Provence

de katty in Oaie, 13 Apr 2018 | 3134 vizualizari

 

Bunatati de Paste

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de miel (spate)
  • 250 ml vin alb sec
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 foi de dafin
  • ierburi de Provence
  • 1 lingura ulei
  • boia iute
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel cu ierburi de Provence:

Cu 48 de ore inainte de a gati carnea, spalam carnea si o curatam de pielite. O asezam intr-o tava, adaugam condimentele, vinul si o dam la frigider acoperita. Din cand in cand intoarcem carnea pe cealalta parte. Inainte de a gati-o cu 1/2 de ora, scoatem tava din frigider la temperatura camerei. Acoperim tava cu folie de aluminiu si o dam la cuptor la foc mediu.

Dupa o ora scoatem folia si o lasam pana se rumeneaste si scade zeama. (din cand in cand stropim carnea cu zeama din tava).

Servim friptura cu cartofi si salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel cu ierburi de Provence" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]