Pulpa de miel la CrockPot

de anca_rm in Oaie, 12 Iul 2016 | 2988 vizualizari

 

Carnea de miel este o carne rosie recomandata si de cei mai multi dintre nutritionisti . Aveti insa grija de unde cumparati carne de miel ,iar dupa portionare  aseazti-o rapid in congelator , este o carne usor perisabila.
Mie imi place sa o marinez inainte de gatire. De aceasta data am marinat carnea de miel in pudra de curcuma , amestecata cu vin rosu , boia de ardei ,sare si piper si am gatit-o la slow cooker timp de 6 ore. A iesit foarte frageda si gustoasa .
 
 

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa miel (aprox 2kg)
  • 1 lingura pudra curcuma
  • 200 ml vin rosu
  • 3-4 catei usturoi
  • 3 fire leustean
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boia afumata
  • 2 fire de foi dafin
  • 1 lingura mustar
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel la CrockPot:

Carnea de miel o spalam bine in apa rece si o lasam sa se scurga si sa se usuce.

Intr-un bol punem pudra de curcuma ,50 ml vin rosu, boia , sare,piper si mustarul si omogenizam .

Cu aceasta marinata frecam bine carnea (ii facem un masaj bun ) pe toate partile . Punem carnea intr-o punga si dam la frigider pentru 12 ore. Din cand in cand mai scoatem si mai masam putin pe toate partile fara a mai scoate carnea din punga.

A doua zi punem carnea in vasul de la Slow Cooker , adaugam 150 ml vin   , usturoiul taiat in felii , frunzele de dafin si frunzele de leusean . Pornim aparatul si il setam la temperature joasa pentru 6 ore. Trebuie sa uitam de carne.

Serviti cu legume sotate sau piure de cartofi .

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel la CrockPot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

ieri la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

pe 06.12 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pastrama de oaie la gratar